Buketter

Posted by in Vardag

Låter lite makabert men jag gillar verkligen döda blommor och växter som ser fantastiska ut nästan hur länge som helst! Just nu har jag fått lite dille på dessa torkade ting så jag gör inget annat än att just köper växter och vaser/urnor o sprider ut härhemma. Tänker att dessa buketter är ju värda att lägga lite pengar på då de står sig så länge. Bomullskvistarna som jag har köpte jag för två år sedan tex 🙂

Snart har vi målat klart vardagsrummet med kalkfärg från kalklitir i nyansen palladio och hjälp vad bra det vart! En sån lugn och fin nyans som verkligen ändrar ton i olika ljus. Nu har jag klickat hem lite nytt till stora väggen som vart helt tom efter att jag plockade ner mitt gamla fönster och tempeltavlan. Känner att det är dags för ngt nytt. Kommer bilder när det är klart förstås 🙂

Ha en fin helg!

Kram / A