Pysselhelg

Posted by in Vardag

Ledig fredag men genomförkyld så lite lagom med energi om man säger så? Har börjat med en ny plantering till matsalsbordet och tycker att det skulle vara så fint att mixa orkidéer tillsammans med pärlhyacinther. Skålen kanske ni känner igen sedan tidigare då jag gärna planterar i just den ? Jag tänkte ta mig en tur till blomsteraffären o köpte lite bark att täcka med sedan är det klart!

Jag har även börjat med att skapa en stor spegelvägg. Inte den gamla klassiska varianten med lika speglar som bildar en fondvägg utan en vägg med flera olika varianter. Väggen ska i helgen målas med kalkfärg för att det ska bli ett lite lugnare intryck runt alla speglar och framöver blir det fler sorter då jag väntar in några superfina som snart kommer in på jobbet.

De droppformade speglarna hittar ni här ?

Trevlig helg!

/A